RUSIST
Единый реестр книг

(1856-1950)

Bernard Shaw : His life, work and friends
1956
Ervine St. John Greer (1883-)
1900
25
Lettura di George Bernard Shaw
1945
Castelli Alberto
2583
265
George Bernard Shaw : An appreciation and interpretation
1948
Clarke Winifred
2597
49
The quintessence of Bernard Shaw
1939
Duffin Henry Charles
922
21
Shaw
1925
Collis John Stewart
834
20
George Bernard Shaw
1965
Mander Gertrud
2710
385
The serpent's eye : Shaw and the cinema
1965
Costello Donald Paul
1529
39
От Шекспира до Шоу : Англ. писатели XVI-XX вв. : Кн. для учащихся
1982
Гражданская Зоя Тихоновна
994
168
Die Eigenart des Sozialismus George Bernard Shaws
1934
Heuser Hilde
1626
299
Бернард Шоу
1998
Пирсон Хескет
590
187
Bernard Shaw et les femmes
1965
Du Cann Charles Garfield Lott (1889-)
1594
373
Plays & players : Essays on the theatre
1952
Shaw Bernard
2309
327
Bernard Shaw : A bibliography : In 2 vol
1983
Laurence Dan H.
1045
395
1988
Holroyd Michael
1958
Simon Louis
1982
Silver Arnold
1966
Adam Ruth
1956
Henderson Archibald
1976
Andrecht Ernst H.
1987
Grene Nicholas
1931
Harris Frank
1961
Seidel Christian
1949
Irvine William
1971
Denninghaus Friedhelm
1962
Shenfield Margaret.
1956
Schindler Bernhard
1970
Huggett Richard
1971
Lindblad Ishrat
1972
Shaw Bernard
1949
Colbourne Maurice
1958
Lupan Radu
1937
Hackett J. P.
1967
Fromm Harold
1960
Kilty Jerome
1940
Colbourne Maurice
1973
Wall Vincent
1978
Iosifescu Silvian
1969
Chappelow Allan
1969
Broad Charles Lewis, Broad Violet M.
1947
Bentley Eric Russell