RUSIST
Единый реестр книг

Норвегия

Present criminal trends in Norway
1960
Møglestue Idar
2424
354
Norske stavkirker
1953
Bugge Anders Ragnar
821
206
Fordelingsvirkninger av indirekte skatter og subsidier
1971
Biørn Erik
1379
161
Экономика Норвегии
1977
Андреев Юрий Валерианович
926
416
Studier over Fosnakulturen
1930
Bjørn Anathon
2300
29
Studier over norske Pyrola-arten : Foreløbig meddelelse
1943
Knaben Gunvor
1991
218
Jordskjelv i Norge i 1945-47
1955
Kvale Anders
931
551
Письма к Олафу Броку, 1916-1923
2017
Гулькевич Константин Николаевич
901
149
Spiculosiphon radiata, a new Foraminifera from Northern Norway
1964
Christiansen Bengt O.
2058
340
Маленький город и война. Вадсе в 1941-1945 гг.
2005
Риесто Харальд
2777
266
Halaearidae (Acari) von Gezeitenstränden Nordnorwegens
1978
Bartsch Ilse
2631
255
Yrkesaktivitet og familietilhørighet geografiske variasjoner
1986
Langen Ole Ragnar
2563
210
Virkninger av skattereformen av 1969
1969
Borgenvik Hallvard
2301
333
En analyse av industriens investeringsplaner
1969
Andreassen Tormod
950
245
Таможенная служба Норвегии : учебно-методическое пособие
2013
Ермакова Ольга Сергеевна
2385
296
Norsk bibliografi : Et utvalg og en innføring
1956
Jørgensen Asbjørn
1677
429
Echinodermer fra bankene ved Bjørnøya
1931
Grieg James Alexandersøn
2292
8
Плотность общества
2001
Кристи Нильс
1336
239
Наследство Карны : Роман
2003
Вассму Хербьерг
2885
331
Tre kulturformer : Norske, hellenske, romerske kulturbilder
1939
Brøgger Anton Wilhelm, Mohr Otto Lous, Stang Nic.
539
344
Norske kulturlandskap
1989
Frislid Ragnar
1769
177
Det skjulte Norge
1981
Bukdahl Jørgen
1540
234
Quaternary geology at Guolasjav'ri in Troms, North Norway
1972
Andersen Bjørn G.
2378
397
Et gjødslingsforsøk i furuskog
1962
Brantseg Alf
1476
88
Politiske dagbøker og minner
1935
Daae Ludvig
2284
14
A new locality of Lophozia marchica in Norway
1972
Flatberg Kjell Ivar
2395
9
Oslo : guide
2017
2512
298
Slavistikkens historie i Norge : En oversikt
1982
Egeberg Erik, Gallis Arne
527
411
Sozialformen der männlichen Jugend Altnorwegens
1978
Eike Christine
1418
327
Mittel und extreme des Luftdruckes in Norwegen
1939
Schou Georg
1034
370
Fog at Ona
1972
Andersen Peter
1155
232
Норвежский дневник
1956
Симонов Константин Михайлович
732
243
Trine og Tore to nye byggsorter = Trine and Tore - two new barley cultivars
1986
Heen Anders, Strand Erling A.
993
476
On the minimum temperatures in the Bergen valley
1943
Godske Carl Ludvig
2761
305
Kirker i Norge : I 8 bd. = Церковь в Норвегии
2000
Ekroll Øystein, Stige Morten
532
104
Norsk historie 1905-1940
1972
Furre Berge
2735
68
On primary Epidote in granites of Sunnhordland (Western Norway)
1936
Kolderup Niels-Henrik, Kvale Anders
2842
76
Der norwegische Walfang. Der norwegische Robbenfang
1938
Risting Sigurd, Iversen Thor, Paulsen Harald B.
2066
341
Пылинки дальних стран : Для сред. возраста
1969
Верзилин Николай Михайлович
626
375
Akershus : Middelalderborg, renessanseslott og festning
1979
Kaldager Christian R.
2102
405
Norsk-islandske problem
1965
Magerøy Hallvard
1731
154
[Markedsanalyser. 2]
1953
Aresvik Oddvar
643
90
Norsk hotellnaering 1950-1990
1992
Lystad Jan-Erik
2612
25
Во власти женщины : Роман
2002
Лу Эрленд
623
92
Nasjonalisering
1958
Lippe Just
2093
272
A short history of Norway
1957
Derry Thomas Kingston
736
421
Energibruk i Norge
1977
Longva Petter
1316
211
Ny kurs i lønns-, pris-og skattepolitikken
1952
Løvlien Emil
1281
250
The marine timber-boring molluscs and crustaceans of Western Norway
1959
Nair N. Balakrishan
1093
251
Solenergi låvetørkemålinger : Nord, syd. øst, vest Norge
1991
Andersen Svenn L., Espe Ivar
2244
301
У подножья Вавилонской башни : Роман
1968
Хель Сигурд
1122
253
Норвегия : Физ.-геогр. характеристика
1950
Ерамов Рубен Артемович
2369
26
Studies in soil respiration in Western Norway, the Bergen district
1957
Gaarder Torbjørn
962
446
Fysikkundervisningen i 1861 : Et tidsbilde
1986
Marthinsen Gustav
1246
289
A study of the auroral arcs and draperies
1944
Harang Leiv
2559
259
Records of hydroids and medusae taken at Herdla, Bergen in 1937
1953
Rees William James
707
408
Sørlandet = Southern Norway : en opplevelse for alle = Южная Норвегия
2011
Berg Øivind, Martinsen Anders, Paulsen Øystein
520
260
Norwegian fisheries research
1966
Rollefsen Gunnar
2282
88
Norsk politikk foran 1980-årene
1980
Christophersen Jean Andreas, Hirsti Reidar
1279
394
Krigsstaten Norge
1970
Gleditsch Nils Petter, Lodgaard Sverre
997
67
Studier i "En tale mot biskopene"
1966
Breiteig Byrge
1077
541
Die norwegische Wirtschaft und der Gemeinsame Markt
1966
Ferraton Hubert
2945
394
Look to Norway
1945
Warbey William
1991
315
Den samiske befolkning i Nord-Norge
1978
Båk'te Vilhelm Aubert
2644
291
Чемпион мира и претендент
2016
Леонов Владимир Афанасьевич (популяризатор шахматы)
2483
279
[The New pathology building at Rikshospitalet, Oslo : 1972
1972
Torgersen Olav
1580
12
Hordernes innvandring og oldfundene ved Hardangerfjorden
1931
Bøe Johannes
983
359
Мальчик из Нарвика : Док. повесть о Р. Педерсене
1966
Лазебников Александр Ефимович
1941
399
Gjeitalemen : En stenalders boplass i Førde, Søndhordland
1922
Hogen Bjørn
2234
188
Наивно. Супер : роман
2006
Лу Эрленд
1351
238
Contributions to the breeding methods of timothy
1964
Opsahl Birger
1204
260
Congenital dislocation of the hip joint in Norway
1976
Bjerkreim Ingjald
2711
419
Sunnaas hospital 25 years : The story of a rehabilitation center
1979
Kristiansen Kristian
2584
363
Industriens plass i det økonomiske totalbilde
1969
Aukrust Odd
1914
40
[Der Kälteeinbruch in Süd-Norwegen am 15. Januar 1940
1942
Naess Leiv
2468
316
De norske artene av slekta Toxocampa Guen : (Noctuidae)
1940
Knaben Nils
1814
62
Kan vi dra lasset sammen? : Teamutvikling som vei til suksess
1998
Grimstad Marit, Kallevik Gunvor, Rapp Audhild
897
359
The Viking ships : Their ancestry a. evolution = Корабли викингов..
1951
Brøgger Anton Wilhelm, Shetelig Haakon
1463
326
Endringer i kvinners arbeidsmarked stilpasninger
1984
Ellingsæter Anne Lise, Iversen Gunvor
1217
348
Teledybdemåling
1971
Benestad Olav M.
529
332
Jag lever, pappa : Utøya 22 juli 2011 - dagen som förändrade oss = Привет, папа!
2012
Sønstelie Siri Marie Seim (1991-); Sønstelie Erik H (1962-)
2408
182
Мистерии : роман
2010
Гамсун Кнут
1369
157
Sameskolen i Havika 1910-1951 : Et. tidsk. i sørsamenes kulturresing
1980
Devik Bjørn Arnfinn
2906
212
Bird-banding in Norway : Banding by Oslo-University 1940-52
1954
Broch Hjalmar, Fjeld Per
2514
389
Spiel für das Leben
1969
Hansson Per
2396
187
Bibliografier i manuskript
1961
Collin Torborg
1843
7
Åkerfunnet
1947
Fett Eva Nissen
2017
462
Norwegian oil policies
1980
Lind Terje, Mackay George Anthony
1139
164
Также в рубрике и скоро будут опубликованы: